Sieraden

Het kiezen van een sieraad is vaak een moment van speciale betekenis voor mensen. U kunt op uw gemak een sieraad uitzoeken en bij ons hoeft u niet persé grote bedragen uit te geven om iets bijzonders te kopen.


Beers & Komen Jewels

HM Solid XI

Deze trouwringen collectie valt op door de unieke wijze waarop de briljanten in de dames ringen gezet zijn. De ringen zijn gezet met verschillende groottes briljant, unieke vormen of diagonale vlakken. Doordat het model van de ring verder tradioneel is, heeft deze collectie er voor gezorgd dat deze unieke ontwerpen toch ontzettend tijdloos zijn. Beschikbaar in wit, geel en roodgoud.

Bekijk de gehele collectie >>

HM Solid XIV

Deze trouwringen collectie kenmerkt zich door elegantie, een klassieke uitstraling die trouwringen hebben. Subtiele briljanten, rustige lijnen en de wat smallere ringen, maken dit de ideale ringen voor het koppel dat niet van té brede ringen houdt. De damesring bestaat uit twee losse ringen, deze zijn tevens los van elkaar te bestellen. Beschikbaar in wit, geel, en roodgoud.

Bekijk de gehele collectie >>

Surfing Colors

Doordat deze trouwringen goud met zirkonium combineren, krijgen de ringen ontzettend stoere, maar toch chique, uitstraling. Het zwart of grijs zirkonium, geeft de ringen een eigentijdse uitstraling en is ook erg duurzaam. De dames ringen zijn afgewerkt met briljanten, maar zijn tevens zonder verkrijgbaar. Beschikbaar in wit, geel en roodgoud in combinatie met zirkonium, zwart of grijs.

Bekijk de gehele collectie >>

Touche (Bas Verdonk)

Touche sieraden staan voor persoonlijke sieraden. Unieke sieraden in goud of zilver met de mogelijkheid voor die ene vingerafdruk. Het sieraad kan voorzien worden van een persoonlijk geschreven tekst of een uniek monogram. Ontworpen met passie door Bas Verdonk.

Bekijk de gehele collectie >>

Hearts Love Infinity

Collectie met hartsymbolen, bezet met briljanten; uit deze ringen spreekt jullie liefde! De Love collectie is bekrachtigd in het woord; een model zelfs geschreven in briljant. Infinity; het symbool voor oneindigheid net als de ring. Het heeft geen begin of eind, net als tijd. In witgoud, geelgoud en roodgoud zijn de ringen beschikbaar.

Bekijk de gehele collectie >>

Honeymoon Pure IV

Een collectie met lichtere modellen, smal, kleinere briljanten. Een instapcollectie met sierlijk vormgegeven ringen. Zeer geschikt voor een kleinere hand. Beschikbaar in wit en geelgoud.

Bekijk de gehele collectie >>


Honeymoon Solid III

De ringen in deze collectie vallen op door hun bandmotief. De vormgeving van enkele modellen doen soms denken aan tribal decoraties. Alle ringen zijn zonder briljant. Wel beschikbaar in wit en geelgoud.

Bekijk de gehele collectie >>


Honeymoon Solid IV

Zeer mooie collectie, variërend in vormen en hoogte. Doordat matte delen van de ring wat dikker gemaakt zijn dan de contrasterende kleur, ontstaat er een speels hoogteverschil. Opvallend is het vierkant uitgevoerde model, waarbij pasvorm u zal verbazen. Damesringen zijn gezet met briljanten en de herenringen zijn spannend en mooi vormgegeven. Beschikbaar in wit, geel en roodgoud.

Bekijk de gehele collectie >>

Bellezza

De Bellezza collectie is het neusje van de zalm binnen onze trouwringen collectie. De damesringen zijn voorzien van vele briljanten, vaak rondom gezet, waardoor het ware blikvangers zijn. De herenringen zijn met veel gevoel voor detail ontworpen, maar behouden een stoere uitstraling. In witgoud, geelgoud en roodgoud zijn de ringen beschikbaar.


Fascination of Art

Erich Kühberger, meester goudsmid, ontwierp deze collectie geïnspireerd door natuurlijke vormen en structuren. Dit uit zich in ronde vormen en natuureigen afwerkingen. Damesringen zijn allemaal afgewerkt met één briljant. Witgoud, geelgoud en roodgoud zijn vertegenwoordigd.

Bekijk de gehele collectie >>

Honeymoon Move it

Een bijzondere selectie onder de trouwringen; deze ringen draaien om hun eigen as. De damesringen zijn rondom bezet met briljanten, zodat hoe de ring ook gedraaid is, de mooiste kant altijd zichtbaar is. De herenringen onderscheiden zich door de dikte van deze ringen. In deze collectie zijn veel bicolor ringen terug te vinden, zowel wit/geelgoud, wit/roodgoud, geel/witgoud.


Honeymoon Edition Konkav

Deze collectie onderscheidt zich doordat de ringen in plaats van een bolling, een 'holling' hebben aan de buitenzijde. Hierdoor krijgen de ringen een moderne uitstraling, wat verder versterkt wordt door de strakke afwerking. De damesringen zijn gezet met één of meer briljanten. Beschikbaar in witgoud, geelgoud, roodgoud of een combinatie hiervan.Platina (ook beschikbaar in witgoud)

Platina is een kostbaarder edelmetaal dan goud en wordt in zeer zuivere vorm verwerkt tot deze prachtige trouwringen. Deze worden gekenmerkt door hun eenvoud, waarvan de damesringen bezet zijn met één of meer briljanten; ook zijn alle ringen mat afgewerkt Een platina ring weegt zwaarder dan een gouden ring, maar deze ringen zijn tevens in witgoud beschikbaar.

Bekijk de gehele collectie >>

Palladium (met wit goud)

Palladium ligt aan de basis van deze selectie ringen. Palladium ringen hebben een licht-grijze tint, waardoor er een mooi contrast ontstaat met witgoud. De prijs van palladium is iets goedkoper dan goud en een ander voordeel is dat het langer zijn glans behoudt. Een mooie collectie voor mensen die iets bijzonders zoeken, in een klassieke stijl.

Bekijk de gehele collectie >>

Heaven number 7

Heaven number 7 wordt getypeerd door het speelse ontwerp van de ringen. De damesringen zijn al dan niet bezet met briljanten en de herenringen vertonen grote overeenkomsten hiermee. De collectie kan geplaatst worden in het middensegment. Afwerking varieert met witgoud, geelgoud, roodgoud en mat of glanzend oppervlak.

Bekijk de gehele collectie >>

Honeymoon Light

Deze Light collectie biedt gouden trouwringen in een mooi design voor een zeer betaalbare prijs. De trouwringen zijn smal, wat mooi staat op een kleine hand. De damesringen zijn bezet met één of meerdere briljanten. De ringen zijn beschikbaar in witgoud, geelgoud, roodgoud, of een combinatie hiervan.Honeymoon Luminosa

Luminosa is een collectie met grote variëteit aan vormgeving en afwerking van de ringen; speels, modern of strak. Focus van de selectie ligt op het gebruik van witgoud. Damesringen zijn altijd bezet met een briljant, of meerdere.
Honeymoon Premium

Mooie uitgebreide selectie trouwringen, waar je vele kanten mee op kan. De ringen zijn vaak 4 á 5 millimeter breed, waardoor deze een stoer en sterk uiterlijk krijgen. Er is ruim gebruik gemaakt van verschillende kleuren goud, waardoor deze ringen moeilijk over het hoofd te zien zijn. De damesringen zijn bezet met briljanten en de herenringen hebben door de belijning mooie details.


Honeymoon Pure

Pure is een selectie trouwringen welke zich bevindt in het aanvangssegment. Mooi tot in de detail afgewerkte ringen, welke erg plat zijn ontworpen; waardoor deze bijna niet merkbaar zijn tijdens het dragen. Ook bij een stevige handdruk wordt er hierdoor geen hinder ondervonden van de ring. Briljanten zijn uiteraard verwerkt in de damesringen en de sets zijn veelal in bicolor goud, maar tevens in witgoud en geelgoud beschikbaar.


Honeymoon Selection

Een collectie eigentijdse trouwringen, uit het middensegment. In deze collectie zijn ringen te vinden met een 'hamerslag' afwerking; dit geeft een gebutst effect. Bicolor ringen zijn veelvuldig aanwezig, maar tevens een opvallende tricolor ringenset. Damesringen zijn bezet met één of meerdere briljanten en in verschillende afmetingen. Bicolor, tricolor zijn vertegenwoordigd, maar ook witgoud, geelgoud en roodgoud.


Terug omhoog ^
Copyright Beers Komen Jewels